Αξιοποιούμε και εντάσσουμε στη διδακτική διαδικασία προηγμένες εκπαιδευτικές εφαρμογές των τεχνολογιών της πληροφορικής

Στη σύγχρονη εποχή που ο κόσμος βασίζεται στην τεχνολογία, η λειτουργία σύγχρονων οπτιακουστικών μέσων είναι απαραίτητη για την καλύτερη εκπαιδευτική προσέγγιση των παιδιών. Τα φροντιστήριά μας διαθέτουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό για μία “ψηφιακά υποστηριζόμενη διδασκαλία” σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, μεγιστοποιώντας την επιτυχία εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας.

 

Ο Διαδραστικός πίνακας είναι η πρώτη ηλεκτρονική εκπαιδευτική τεχνολογία που σχεδιάστηκε ειδικά για χρήση από τους εκπαιδευτικούς. Οι σελίδες του βιβλίου προβάλλονται στον διαδραστικό πίνακα σε βίντεο ή cartoon και ο μαθητής έχει την δυνατότητα να γράψει, να απαντήσει σε ερωτήματα, να λύσει ασκήσεις και άλλα πολλά.

Κάνουμε το μάθημα παιχνίδι!

 Εφαρμόζουμε τεχνολογικά πρωτοποριακές μεθόδους εκμάθησης και διδασκαλίας κάνοντας χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων. Χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικούς υπολογιστές καθώς και εξειδικευμένα εκπαιδευτικά λογισμικά όπου γίνεται μελέτη, επανάληψη και εξάσκηση της αγγλικής γλώσσας. Οι αίθουσές μας είναι πλήρως εξοπλισμένες με διαδραστικούς πίνακες ώστε να μαγνητίζουν την προσοχή των παιδιών στην εκπαιδευτική διαδικασία, καθιστώντας το μάθημα ιδιαίτερα ευχάριστο και δημιουργικό.