Το κεντρικό φροντιστήριο Aγγλικών μας βρίσκεται στο κέντρο της περιοχής Νεάπολη (Ρουσσαίικα), του δημοτικού διαμερίσματος Νεάπολη του Δήμου Αγρινίου σε εγκαταστάσεις ειδικά διαμορφωμένες για τις ανάγκες ενός μοντέρνου Κέντρου Εκπαίδευσης. Η κατάλληλη μοντέρνα σχολική υποδομή, σε συνδιασμό με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του το καθιστούν ως ένα σχολείο υψηλών ευρωπαϊκών προδιαγραφών

Στο πλαίσιο της οργανωμένης σχολικής ζωής, έχουμε εντάξει σε όλες τις αίθουσες μια σειρά από σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα τα οποία βοηθούν τους µαθητές μας να προσεγγίζουν µε ενδιαφέρον και ευχαρίστηση τη διαδικασία της μάθησης. Φιλόξενες, ευρύχωρες, φωτεινές κλιματιζόμενες και πολύχρωμες αίθουσες διδασκαλίας με ιδιαίτερο λειτουργικό σχεδιασμό και καλαισθησία.

Πλήρες εξοπλισµένη αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών όπου με εξειδικευμένο εκπαιδευτικό λογισμικό, καθώς και με την επίβλεψη καθηγητή, οι μαθητές μας κάνουν μελέτη, επανάληψη και εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας.

Στον καταπράσινο και ειδυλλιακό προαύλιο χώρο του σχολείου μας, η παραμονή των μαθητών μας γίνεται ευχάριστη δίνοντάς τους τη δυνατότητα να βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό τοπίο.

Με εργαλείο την τεχνολογία και εφόδιο την εμπειρία μας, καθώς και με σεβασμό στις ανάγκες του μαθητή συντελούμε στην επιτυχία!